Webteksten laten schrijven

Vette content die wel gevonden wordt

Vette content waar de relevantie vanaf druipt

Webteksten laten schrijven doe je voor je doelgroep. Échte, unieke, pakkende content die aanspreekt en aanzet tot actie! Zet je website in voor meer omzet!

Lukt het niet met de teksten op je website en zit je met de handen in het haar? Je kunt ook webteksten laten schrijven door een specialist want aandacht van Google en potentiële klanten krijg je niet vanzelf, al is je website nog zo mooi!

Je website start met jouw verhaal, interessant voor je doelgroep en vindbaar door de zoekmachine (wist je dat Google tekst nodig heeft om je website te vinden?)

  • Waar zoeken mensen naar als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst?
  • Wat vragen ze Google?
  • Wat typen ze in?

Goede webteksten geven antwoord op vragen van jouw potentiële klanten (zoekopdrachten).

Stel je voor:

Je bent elektricien. Zoeken mensen op elektricien? Waarschijnlijk. Maar misschien ook op ‘storing elektra’, ‘aardlekschakelaar’, of ‘veilige aanleg elektra keuken.’ Het zou zomaar kunnen.

Ik zoek uit wat mensen zoeken, als ze ‘Googelen’ naar jouw product of dienst. Hoe? Door middel van zoekwoordenonderzoek.

Zoekwoordenonderzoek

Professionele webteksten beginnen met een zoekwoordenonderzoek. De belangrijke basis van SEO. Natuurlijk schrijf ik voor je doelgroep maar als je niet gevonden wordt, dan heb je er weinig aan. Kansrijke zoekwoorden verwerk ik (volgens de richtlijnen van Google), in professionele en prikkelende seo-teksten, met de de juiste tone-of-voice, en heldere sitestructuur.

  • Hoe overtuig jij potentiële klanten?
  • Wat is er zo bijzonder aan jouw product of dienst?
  • Waarom kopen klanten bij jou?
  • Hoe ga je met je klanten om?
  • Waarom komen ze terug?
  • Welke uitmuntende service verleen je?

Inspiratie nodig? Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking (kosteloos). Tijdens ons eerste gesprek vertel jij mij over jouw bedrijf en klanten en krijg ik al een aardig beeld van jouw dienstverlening. Heb je al wat op papier? Gooi het niet weg maar stuur het mij als basis voor de teksten.

Interview om webteksten te laten schrijven

Weet je echt niet waar je moet beginnen of begint de versnipperaar over te lopen? Geen probleem! Dan kom ik naar je toe voor een interview. Jij vertelt en ik luister. En… ik stel wat vragen natuurlijk. Gewoon relaxed en dat is leuk! Ik zet je zeker aan het denken.

Ik verpak jouw verhaal in teksten die geschikt zijn voor het web en verwerk zoekwoorden op de juiste manier. Het resultaat: Gloednieuwe webteksten die bijdragen aan meer omzet en jou kostbare tijd besparen.

 

webteksten laten schrijven