Website onderhoud geeft rust

 

Website onderhoud kost tijd en kan je hoofdpijn veroorzaken als je website is verouderd en nooit is geüpdatet. Onderhoud van je website, daar ontkom je nu eenmaal niet aan.

Net als met je auto toch? Draait jouw website nog wel soepel? Onderneem meteen actie als je website is verouderd en updates nodig heeft! Doe je dat niet, dan loop je risico’s.

Houd je website dus bij de tijd en installeer altijd de laatste software versies.

Als je je website niet  regelmatig bijwerkt, dan loop je vroeg of laat tegen beveiligingsproblemen aan en wordt de kans op een penalty van Google groter. Update je niet op de goede manier, dan kan dat storingen veroorzaken en ben je nog verder van huis.

Voorkom daarom onnodige kosten en laat je website onderhouden door de WordPress specialist. Voor mij dagelijks werk. Wat jou misschien uren kost, heb ik snel geregeld!

Onderhoudsservice

WordPress updates

WordPress komt regelmatig met updates. Bij elke update komen er nieuwe functies bij of worden ‘bugs’ opgelost. Updaten dus om je website veilig te houden. Content-Web doet dat voor je.

Plugin updates

Ook plugins (stukjes software op je website) werk ik bij om risico’s te voorkomen.

Thema updates

Thema ontwikkelaars komen regelmatig met nieuwe versies van een thema, na een WordPress update. Ook thema’s moeten daarom zo snel mogelijk worden bijgewerkt naar de laatste versie. Ooit meegemaakt dat al je aanpassingen waren verdwenen na een theme update? Een Child theme voorkomt dit. Ik werk je thema bij en als extra service maak ik meteen een child theme voor je aan.

En meer: 

Back-ups van je website

Altijd een kopie bij de hand. Mocht het nodig zijn dan help ik je gauw weer uit de brand.

Scan van je website

Om te kijken of alles nog goed functioneert. Zo signaleer ik bijvoorbeeld broken links (de bekende 404’s) en stel ik redirects in naar de juiste pagina’s.

Kleine aanpassingen aan je website

Kleine technische aanpassingen aan tekst en afbeeldingen, support via e-mail of telefoon. Doen we niet moeilijk over.

Kosten onderhoudsservice

€ 25,- per maand exclusief BTW

 

Onderhoudsservice aanvragen

Summary
Website onderhoud
Service Type
Website onderhoud
Area
Websites WordPress
Description
Onderhoudsservice voor je website in WordPress