Webdesign

Complete website in WordPress - SEO-proof

Webdesign in WordPress – meer dan een ontwerp

Content-Web – webdesign Helmond kijkt verder dan alleen je template en webdesign. Als communicatieadviseur en webdesigner besteed ik ook uitgebreid aandacht aan de voorbereiding van je websiteproject. Wil jij ook aandacht van Google en vindbaar zijn in de zoekresultaten? Zorg dan voor goede techniek, pakkende teksten, de juiste zoekwoorden en voldoende relevante backlinks. En dat is niet alles! Er zijn ongeveer 200 factoren die jouw positie in Google bepalen (ranking).

De voorbereiding van je webdesignproject

We hebben het in de voorbereiding ook over je doelgroep, je branche en je teksten (content). Daar begint het toch? Bij je potentiële klanten. Voor hen laat je je website bouwen. Kortom: je website is je communicatiemiddel. Om tot een mooie, vindbare en functionele website te komen is de voorbereiding erg belangrijk.

Wist je dat WordPress erg SEO-vriendelijk is?

Ook deze website heb ik gebouwd in WordPress. Wil jij ook een goed vindbare website? Neem dan contact op! Ik doe er alles aan om jouw webpagina’s te laten scoren en werk met een premium responsive WordPress thema dat technisch aan alle eisen voldoet.

Responsive design vind ik vanzelfsprekend, daarom betaal je hiervoor niets extra! Als de gewenste uitstraling, functionaliteit én content helder zijn, ga ik van start en houden we tussentijds contact.

Compleet betekent bij mij ook echt compleet. Ik lever geen website met slechts ‘dummy’ content (de Lorum Ipsum site). Nee, ik bouw je website, plaats je teksten (pakkend voor je potentiële klanten) én optimaliseer voor de zoekmachine. Zo kun je snel vooruit!

 • Responsive design
 • Ideaal voor dienstverleners
 • Geen licentiekosten
 • De juiste techniek en benodigde plugins (o.a. Yoast SEO)
 • Professionele en planmatige werkwijze
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Je teksten SEO geoptimaliseerd
 • Zelf je website eenvoudig aanpassen
 • Wegwijs in WordPress (training), in ‘gewone mensen’ taal
 • Hulp bij domeinnaam verhuizen of registreren

  “Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, …”

Ben je ondernemer, freelancer of zzp-er, word je niet gevonden of wil je graag een (nieuwe) website? Kies dan voor een complete SEO-vriendelijke WordPress website met relevante content.

webdesigner Helmond